Pateicoties Eiropas Savienības projektam ''Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī'', Sporta pārvalde aicina piedalīties velomaratonos. Trīs dienās būs jāveic ap 150km, dienā no 25 līdz 65 km, tas noteikti nav viegli nepieredzējušam veloceļotājam, bet tas noteikti būs neaizmirstamākais pasākums šajā vasarā.

Pasākumā var piedalīties jebkurš interesents, kuram ir velosipēds, telts, guļammaiss un galvenais ceļotāja un piedzīvojumu meklētāja gars. Nakšņošana notiks kempingos teltīs, kopīgas brokastis un vakariņas, vakaros aizraujoši pasākumi, kopīgas rīta rosmes.

Ceļojumi notiks no 9. līdz 11. jūnijam un no 7. līdz 9. jūlijam ar maršrutu Liepāja – Aizpute – Kazdanga – Kuldīga – Piltene – Ventspils.

Ceļošana sākas piektdienas rītā, kad autobuss nogādās uz Liepāju, kur saņems savu velosipēdu un nepieciešamās mantas dienas braucienam, teltis, guļammaisus un citas nakšņošanai nepieciešamās mantas uz nakšņošanas vietu aizvedīs pavadošais busiņš. Ja kaut kas notiks ceļā, busiņš steigsies palīgā.

Velo izaicinājumu vadīs pieredzējis ceļotājs un sertificēts treneris Andris Valerts, ja ir kādi jautājumi, zvani vai raksti viņam 29149170, andrisvalerts@gmail.com.

Pasākums organizēts Eiropas Savienības projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/103 “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī” ietvaros! Projekta mērķis ir veicināt sabiedrības veselības paradumu maiņu, uzlabojot veselības veicināšanas un slimības profilakses pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem. Projekta aktivitātes ietver fizisko aktivitāšu, veselīga uztura, garīgās veselības veicināšanu un popularizēšanu sabiedrībā.

Dalība bez maksas!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: