No 22. līdz 28.maijam Ventspilī notiek Veselības nedēļa, kuras mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu, iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs.

Veselības Nedēļas ietvaros, svētdien, 28.maijā plkst. 13:00, pie ieejas centrālā pludmalē, Medņu ielā 40 notiks Velo-Foto orientēšanās spēle "Piejūra". Šī būs lieliska iespēja jautri pavadīt laiku draugiem vai ģimenes lokā un iepazīt Ventspili no neierasta skatu punkta. Šajā spēlē, izmantojot karti būs jāatrod objekti. Iespējams piedalīties divos maršrutos – iesācējiem un pieredzējušākiem. Iepriekšējā pieteikšanās ŠEIT

Izbaudi sportisko aktivitāti vai nesteidzīgi izpildi visus uzdevumus. Ja tev pašam nav sava velosipēda, tad to iespējams iznomāt Oranžā velonomā, Ganību ielā 2.

Pasākumi organizēti Eiropas Savienības projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/103 “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī” ietvaros! Projekta mērķis ir veicināt sabiedrības veselības paradumu maiņu, uzlabojot veselības veicināšanas un slimības profilakses pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem. Projekta aktivitātes ietver fizisko aktivitāšu, veselīga uztura, garīgās veselības veicināšanu un popularizēšanu sabiedrībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: