Pagājušajā nedēļas nogalē sezonu atklāja Ventspils jaunie futbolisti, sporta halles "Pārventa" un 2. pamatskolas stadionos piedaloties starptautiskos turnīros U-13 un U-15 vecuma grupās.

U-13 (1998./ 1999. dz.gads) vecuma grupā startēja sešas komandas - Liepājas Metalurgs, Tukums, Klaipēda (Lietuva), Legion (Igaunija), Banga (Gargždai, Lietuva) un Ventspils Olimpiskā Cerība. Par turnīra uzvarētājiem kļuva FK Tukums – 2000 komanda. 2. vietu ieguva Legion no Igaunijas, bet trešo vietu izcīnīja Ventspils Olimpiskā Cerība. Mūsu komandā par labāko spēlētāju tika atzīts Džambulats Elmurzajevs.

U-15 (1996. dz.gads) vecuma grupā arī piedalījās sešas komandas - Liepājas Metalurgs, Šitika futbola skola (Rīga), Banga (Gargždai, Lietuva), Eskilstuna (Zviedrija), Klaipēda (Lietuva) un Ventspils Olimpiskā Cerība. Par uzvarētājiem kļuva Liepājas Metalurgs komanda. 2. vietu turnīrā ieguva Ventspils Olimpiskās Cerības jaunie futbolisti, bet trešie palika FM Klaipēda spēlētāji no Lietuvas. Par labāko futbolistu ventspilnieku komandā tika atzīts Dmitrijs Kovaļovs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: