Kinoteātrī ''Splendid Palace'' norisinājās Ghetto Games Gada Balva. Pēc piecu gadu pauzes, pandēmijas un vēl citiem apstākļiem beidzot vienā pasākumā atkal varēja pulcēties visi, kuri aktīvi iesaistās ielu kultūrā un sportā, kā arī tās attīstībā. Pateicības vārdi un balvas tika pasniegtas Ghetto Games atlētiem par sasniegumiem 14. sezonā un arī spilgtāko notikumu īpašniekiem.

Šogad tika izvirzītas piecpadsmit nominācijas, kuras izvirzīja Ghetto Games komandas iekšējais balsojums! Tika vērtēts gan ieguldījums ielu sportā un kultūrā, gan sasniegumi aizvadītajā sezonā.

Nominācijas tika iedalītas piecās kategorijās, un kā pirmā no tām bija pilsētu un pašvaldību ieguldījums un atbalsts. Ghetto Games izteica lielu paldies, un balvu saņēma Ventspils pilsēta par desmitgades ieguldījumu un tradīciju turpināšanu.

''Man ir prieks, ka varu uzticēties Ghetto Games, un mēs to noteikti turpināsim darīt, liels paldies par to, ko Jūs darāt,'' šādu komentāru pasākumā pauda Aivars Lembergs, kurš pirms desmit gadiem uzticēja Ghetto Games komandai veidot Ghetto Games Festivālu Ventspilī.

Par izcīnīto 2. vietu Eiropas U-17 čempionātā 3×3 basketbolā balvas saņēma Ventspils sporta skolas ''Spars'' audzēkņi Toms Markuss Salnājs un Jānis Censonis. ''Gada izraušanās'' nominācijas titulu saņēma Ventspils olimpiskās vienības sportits Kārlis Pauls Lasmanis.

Ekstrēmajos sporta veidos uzvaras laurus plūca ventspilnieki – BMX braucēji Tomass Grinbergs un Ernests Zēbolds, kā arī skūtera braucējs Edgars Ekšteins.

Pasākuma kulminācija bija Ghetto Games Gada atlētu paziņošana, ko svinīgi paziņoja Renārs Zeltiņš. Un par Gada atlētiem 2022 kļuva Ernests Zēbolds, kurš šajā gadā Eiropas Čempionātā BMX Freestyle ieguva 5. vietu, tūlīt dodoties uz Pasaules kausu. Tāpat Gada atlēta titulu saņēma Jānis Censonis, kurš debitēja ar savu 3×3 U-17 komandu Eiropas čempionātā, kur kļuva par atzītāko spēlētāju.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    +Arājs 1488/2 30.11.2022, 14:28:21

    Bez cietumnieka pieminēšanas atkal neizitka...
    VB žurnālisti varētu vienreiz beigt zemoties šī radījuma priekšā.

  • -5
    KRX 01.12.2022, 08:32:05

    Rīkot GETO balvu dienā, kad piemin GETO upurus... Sensuāli. Lai neteiktu vairāk.

  • 0
    Heinrich 01.12.2022, 11:51:21

    Kādi vēl upuri?
    Varētu gan iebilst pret pašu nosaukumu,kas saistās vai nu ar žīdiem (senāk),vai ar nēģeriem Amērikas lielajās pilsētās mūsdienās.

  • 0
    reku 01.12.2022, 21:20:25

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/de/Die_Katze_lasst_das_Mausen_nicht%21.jpg/220px-Die_Katze_lasst_das_Mausen_nicht%21.jpg

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: