Hokeja sezona Ventspilī noslēgta ar čempionu un kausa ieguvēju Tornado hokejistu draudzības maču pret virslīgā rūdīto Zemgales komanda un skaistu uzvaru pēcspēles metienos.

Tornado hokejisti šajā sezonā uzvarēja gan Ventspils atklātajā čempionātā, gan kausa izcīņā, tāpēc gluži loģiska bija vēlme pamēģināt spēkus arī augstākā līmenī. Protams, Jelgavas Zemgale nav starp Latvijas čempionāta līderēm, tomēr šajā sezonā spējusi, piemēram, sarūgtināt arī nākamos čempionus Liepājas metalurgu 2 un kopumā ir interesanta komandas, arī ar dažiem eksventiņiem sastāvā.

Mačs izvērtās patiešām aizraujošs, turklāt vadībā tajā ilgu laiku turējās mājinieki. Pirmajā trešdaļā ripa divas reizes nonāca jelgavnieku vārtos, turklāt visai līdzīgā veidā – pretuzbrukumā. Spēles rezultātu atklāja Guntis Pujācs, bet brīdi vēlāk Tomašs Saušs panāca 2:0 viesuļiem. Otrajā periodā (spēle ilga trīs periodus pa 15 minūtēm) Pēteris Pujātcs panāca jau 3:0 Tornado labā, gūstot vārtus mazākumā, bet tad attapās arī Zemgale. Līdz otrajam pārtraukumam mājinieki divas ripas atguva, bet trešajā arī izlīdzināja rezultātu,tomēr uzvarētājus pamatlaikā noskaidrot neizdevās – pēc spēles metieni. Pēc pirmajiem trim metieniem rezultāts joprojām bija neizšķirts, bet uzvarētāji noskaidrojās piektajā sērijā. Vispirms precīzi vārtos darbojās Igors Birjukovs, bet pēc tam savu iespēju izmatoja Guntis Pujacs, gūstot uzvaras vārtus – 4:3.

Tornado panākumiem bagāto sezonu noslēguši ar vēl vienu uzvaru un, kas zina, varbūt tas tiešām ir viens solis tuvāk Latvijas virslīgas komandai Ventspilī?

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: