Dalību Latvijas čempionātā telpu futbolā turpina FK „Honda”, bet vēl tikai sākt savu turnīru gatavojas Ventspils studenti.

FK „Honda” kārtējā mačā savā laukumā tikās ar turnīra pastarīšiem komandu "ISMA" no Rīgas un pamanījās piedzīvot zaudējumu.

Pirmajā puslaikā ar trīs vārtu guvumiem jeb hattrick izcēlās pretinieku komandas spēlētājs Aleksejs Lavrenovs, un "ISMA" jau bija iekrājusi solīdu 3:1 pārsvaru. Spēles otrajā puslaikā spēles raksturs nemainījās, un mūsējie piedzīvoja zaudējumu ar 3:5. „Hondas” labā vārtus guva Maksims Kolokoļenkins un Aleksandrs Gucalo, bet reizi pretinieki bumbu raidīja savos vārtos.

Jāatzīmē, ka FK „Honda” trijās savstarpējās spēlēs šosezon "ISMA" komandu vēl nav spējusi uzvarēt, bet kopvērtējumā ar izcīnītiem 15 punktiem astoņu komandu konkurencē saglabā piekto vietu. Līdz turnīra noslēgumam ir atlikušas vēl četras spēles un, cerams, ka mūsu spēlētājiem izdosies pārtraukt ieilgušo zaudējumu sēriju.

Nākošo maču FK „Honda” aizvadīs jau 19. martā plkst. 12.30 Rīgā Olimpiskajā sporta centrā tiekoties ar turnīra līderiem FK „Nikars” spēlētājiem, bet sporta hallē „Pārventa” mūsējos varēsim redzēsim 26. martā kad jātiekas ar "TSI Futsal Team" komandu no Rīgas.

Jau ceturto reizi risināsies Ventspils Augstskolas Biznesa Inkubatora ceļojošā kausa izcīņa telpu futbolā. Komandai pieteikt drīkst VeA studentus, absolventus un pasniedzējus. Komandas sastāvā jābūt četriem spēlētājiem un vienam vārtsargam (ne vairāk kā divi spēlētāji var tikt pieteikti rezervē).


Pieteikumus turnīram sūtīt uz kristiana.gasa@venta.lv līdz 20. marta 23.00. Pieteikumā jānorāda: komandas nosaukums, dalībnieku vārds, uzvārds un fakultāte (ja students), kapteiņa vārds , uzvārds un kontaktinformācija (telefona numurs, e-pasta adrese). 21. martā plānota tikšanās ar komandu kapteiņiem. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: