Sestdien, 1. oktobrī notika jāšanas sporta sacensības šķēršļu pārvarēšanā Pope 2022, kur piedalījās prāvs bariņš JSK Demora sportistu. Galvenajā ātruma maršrutā ar džokeri ar šķēršļu augstumu 100 cm uzvarēja JSK Potenciāls sportiste Ieva Prūse ar zirgu Dance.

JSK Demora sportiste Beatrise Krūmiņa ar zirgu Case izcīnīja 1. vietu ātruma maršrutā ar 90 cm augstiem šķēršļiem un galvenajā maršrutā uzrādot absolūti labāko laiku, diemžēl viena kļūda sportisti ierindoja 4. vietā.

Vadības maršrutā, kur tiek vērtēta jātnieka uzsēde, vadības līdzekļu pielietojums un maršruta izjāšanas precizitāte labākais rezultāts JSK Demora jaunajai sportistei Amandai Bonfeldei ar poniju Džoana.

Iepriekšējās nedēļas nogalē, 24. septembrī sporta centrā Kleisti notika Rudens sacensības konkūra disciplīnā. Galvenajā ātruma maršrutā ar 130 cm augstiem šķēršļiem uzvarēja Līga Pētersone ar zirgu Nileone no JSK Princis. Anna Čakstiņa ar zirgu Chikita, JSK Demora, ātruma maršrutā ar 110 cm augstiem šķēršļiem uzrādīja visātrāko laiku, bet viens gāzts šķērslis ierindoja viņu 4. vietā, toties, ātruma maršrutu ar 120 cm augstiem šķēršļiem sportiste veica tīri, izcīnot uzvaru un apsteidzot otrās vietas ieguvēju par 14,81 sekundēm, kas ir ļoti pārliecinoša uzvara.

''Patīkami, ka dažreiz var startēt tik tuvu mājām, tepat Popē, arī laika apstākļi bija piemēroti jāšanai pa zāles laukumu. Šoreiz JSK Demora sportisti devās uz sacensībām ļoti dažādā sastāvā, kādam šīs bija vispār pirmās sacensības, kāds pirmo reizi mēģināja pārvarēt šķēršļu maršrutu, kāds mēģināja lekt ar citu zirgu. Jāatzīst, ka mūsu rezultāti ir tieši proporcionāli atbilstoši katra jātnieka treniņu apmeklējuma biežumam un uzcītībai'', saka ''Jātnieku sporta kluba Demora'' trenere Gelinta Apse.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: