Pastkastītēs sakrituši Latvijas Pasta 2023. gada abonēšanas katalogi. Tie apstiprina – Ventas Balss oktobrī abonējama par 2022. gada cenu.

Tikmēr redakcijas Reklāmas un sludinājumu nodaļā jau sagaidīts pirmais nākamā gada abonents. Madara Zaļuma, kura ikdienā pilda arī Ventas Balss ziņu portāla redaktores pienākumus, smaidot saka: «Cilvēki nāk parunāties, nāk satikties. Izkrata savu sirsniņu, izstāsta, kas kaiš. Kādreiz katram bija savs veikals, uz kuru gāja. Tur varēja izstāstīt, ka mazbērns piedzimis, kādas puķes dārzā izaugušas. Tagad tādu iespēju ir maz. Bet tas ir skaisti. Tā ir atgriezeniskā saite. Viņi atnāk un es saprotu, ka mans darbs nav veltīgs, ka nav pa tukšo!» Madara neatsaka arī tiem, kas jautā pēc padoma ar redakcijas darbu nesaistītos jautājumos. Piemēram, laiku pa laikam viņa saņem puķu klēpi no kāda krievvalodīga 80-gadīga ventspilnieka, kuram ne reizi vien līdzēts tikts skaidrībā ar rēķiniem un dažādu iestāžu korespondenci: «Viņš atzīst, ka valsts valodas nemācēšana ir viņa paša atbildība, bet ko tad nu vairs! Neviens cits ar viņu neauklējas. Onkulītis saka – neviens viņam šajā dzīvē neesot tā palīdzējis.» Īpašs bijis gadījums, kurā šķetinātas raganu lietas. «Vienu dienu saņēmu zvanu, ja pareizi atceros, no Valmieras. Viņai esot kāds teicis, ka Ventspilī ir ļoti spēcīga burve. Zvanījusi uz domi, bet tur viņai teikts – lai zvana uz Ventas Balsi, tur riktīgi zinās. Meklēto raganu gan neatradām, bet mums bija vairākas ļoti personīgas un tuvas telefonsarunas. Ja man vajadzētu naktsmājas viņas pilsētā, zinu – mani izguldītu!» cilvēcības nozīmi ikdienas darbā pasvītro Zaļuma.

Taču – par abonēšanu! Atgādinām, ka pasta nodaļās un pie pastniekiem par katru abonēšanas darījumu maksājama komisijas maksa. Redakcijā – 1. stāva verandā, kur Ventas Balss lasītājus gaida Madara, Dagnija un Santa, kā arī Latvijas Pasta mājaslapā www.abone.lv komisijas maksas nav.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: