22.-24. jūlijā Ventspilī norisināsies jubilejas ielu sporta un kultūras "Ghetto Games Festivāls". Jau desmito reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī – lielākajā alternatīvo sporta veidu un ielu kultūras notikumā Baltijā – Ghetto Games Festivālā 2022. Festivāla ietvaros notiks starptautiskais cīņu turnīrs ''Ghetto Fight''.

Skatītājiem būs iespēja redzēt cīņas ar sportistiem no Ventspils un visām Latvijas pilsētām. Pasākuma gaitā ir gaidāmas 12 cīņas ar cīkstoņiem no Ukrainas, Uzbekistānas, Latvijas un Lietuvas.

Tradicionāli turnīrs notiks pēc ''Ghetto Fight Rules'' noteikumiem: jauktās cīņas mākslas, kur ir atļauti sitamie un cīņas paņēmieni.

Speciālajā astoņstūra būrī uzstāsies tādi sportisti kā Mahmuds Saifulajevs un Bilols Abdurasulovs no Uzbekistānas, Lietuvas cīkstonis Mijikas Korsakovas, Latvijas pārstāvijs Māris Didžus un daudzi citi. Ventspili pārstāvēs cīkstoņi no ''Likov Team'' un ''VKL'' cīņu klubiem. Starp astoņiem turnīra cīkstoņiem tiks izspēlēta ''Ghetto Fight'' čempiona josta.

''Mēs jau sen gribējām turnīru tieši Ventspilī, un ir pienācis tas brīdis. Būsim priecīgi redzēt katru, kurš vēlas atbalstīt vietējos cīkstoņus'' – norāda ''Ghetto Fight'' līderis Manvels Isadžaņans.

''Ghetto Games'' šobrīd ir viena no lielākajām jauniešu ielu sporta un kultūras kustībām Latvijā un Austrumeiropā, kas katru gadu pulcē vairāk nekā 10 000 dalībnieku un 300 000 sekotāju medijos un sociālajos tīklos.

Ar plašāku informācija par festivālu un festivāla programmu var iepazīties ggfest.com.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    reku 21.07.2022, 16:58:54

    Vai tā saucamais "mordobojs"?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: