No 22. līdz 24. jūlijam Ventspils novada Vārves pagastā norisināsies Zemessardzes 4. Kurzemes brigādes 44. kājnieku bataljona un 46. kājnieku bataljona zemessargu plānveida mācības, kuru mērķis ir uzturēt un pilnveidot vienību kaujas spējas. Mācības notiks Zemessardzes 46. kājnieku bataljona pieguļošajā teritorijā, tajā skaitā šautuvē ''Medņi-3''.

Zemessardzes mācības un ikdienas uzdevumi tiek plānoti un īstenoti tā, lai katrs zemessargs atbilstoši savām spējām un apmācībai pēc iespējas efektīvākā veidā spētu dot savu artavu valsts aizsardzības stiprināšanā kopā ar citām Zemessardzes, regulāro spēku un sabiedroto valstu militārajām vienībām.

Iedzīvotāju ievērībai!

Nokļūšanai no Zemessardzes 44. kājnieku bataljona dislokācijas vietas Liepājā, Atmodas bulvārī 9, uz mācību vietu Ventspils novada Vārves pagastā, militārais transports īslaicīgi pārvietosies pa koplietošanas ceļiem, netraucējot transporta satiksmi.

Nacionālie bruņotie spēki aicina Ventspils novada, Liepājas valstspilsētas un Dienvidkurzemes novada iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret Zemessardzes aktivitātēm, kas vērstas uz valsts aizsardzības spēju stiprināšanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: