BK Ventspils basketbolisti ar uzvaru sākuši MasterCard BBL izslēgšanas spēles un pie kārtējā panākuma tikuši arī LBL, bet jau rīt gaidāma nākamā cīņa šajā turnīrā.

BBL ceturtdaļfinālā ventspilnieki tiekas ar Tartu Rockbasketbolistiem, bet komanda, kas šajā duelī tiks pie diviem panākumiem, nopelnīs ceļazīmi uz finālturnīru Kauņā. Soli tuvāk šim mērķim ir BK Ventspils spēlētāji, kas savā laukumā svinēja uzvaru 84:77. Uzvarētāju rindās šajā mačā debitēja spēka uzbrucējs Brendons Hanters, kurš atzīmējās ar deviņiem punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām, vienu bloķētu metienu un piecām izprovocētām piezīmēm. Rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Artūrs Bērziņš. 17. martā komandas tiksies Tartu, bet, ja pēc šīs spēles rezultāts kļūs 1:1, izšķirošais mačs 19. martā risināsies Ventspilī.

BK Ventspils galvenais treneris Guntis Endzels noskaņots optimistiski: «Tā bija tipiska play off spēle, kurā vairāk valdīja emocijas, nevis kvalitatīvs sniegums. Šī spēle parādīja, ka līdz komandas basketbolam mums vēl tāls ceļš ejams. Laika mums nav daudz, bet darīsim, ko varēsim. Patīkami, ka spēlētāji parādīja raksturu, un arī veiksme bija mūsu pusē. Katrā ziņā 1:0 ir 1:0, un tas ir galvenais. Tartu būs 2:0.»

Daudz mierīgāku maču ventspilnieki aizvadīja svētdien, kad bez ierunām apspēlēja LU komandu – 91:57. 19 punkti un astoņas bumbas zem groziem Laurim Blaus. Jau rīt Ventspilī viesosies Liepājas lauvas, un tas būs LBL šī brīža divu spēcīgāko komandu cīņa. Turklāt pirmo reizi pret ventspilniekiem laukumā dosies Sandis Buškevics, kurš pagājušajā nedēļa pārcēlās pie Agra Galvanovska un  palīdzēja lauvām apspēlēt VEF 93:87 (18 punkti, 7 ab, 4rp).

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: