Pie sestā panākumā Itālijas basketbola A sērijā tikusi Vanoli komanda un ventspilnieks Verners Kohs, tā ne tikai uzlabojot izredzes saglabāt vietu spēcīgākajā līgā, bet arī cerības pakāpties augstāk.

Vanoli savā laukumā aizvadīja februāri neizspēlēto maču ar Napoli Basket komandu, kas līdzšinējās spēlēs bija tikusi pie trim uzvarām vairāk. Mājinieki aizvadīja ļoti labu pirmo ceturtdaļu, tiekot pie 14 punktu pārsvara (25:11), tomēr turpināt tik pat veiksmīgi neizdevās. Napoli Basket prata pietuvoties un pēdējā ceturtdaļā pat izvirzīties vadībā ar piecu punktu pārsvaru. Pamatlaikā pēdējā minūtē tāpat labākās pozīcijās bija viesi, tomēr iespēju izraut uzvaru neizmantoja – 86:86 un papildlaiks.

Papildlaikā dzīties pakaļ jau vajadzēja viesiem, taču neko vairāk, kā tikt viena punkta attālumā, viņi nepaveica. Vanoli svinēja uzvaru 96:93, nedaudz uzlabojot ne vien garastāvokli, bet arī izredzes sezonas turpinājumā. Pēdējo uzvaru komanda bija izcīnījusi 23. janvārī, bet ar šo panākumu ne vien izrāpās no pēdējās vietas, bet arī pietuvojās augstākām vietām turnīra tabulā. Tiesa, līdz labāko astotniekam un izslēgšanas spēlēm ir četru uzvara tiesa, bet pakāpties par pāris vietam ir reāli.

Kohs laukumā pavadīja 15 minūtes, kurās guva astoņus punktus. Verners A sērijā, uz kuru pārcēlās vien janvāra beigās, aizvadījis trīs mačus, vidēji spēlē gūstot 5,6 punktus.

Svētdien Vanoli savā laukumā tiksies Reggia Emilia komanda, kas līdz šim izcīnījusi par četrām uzvarām vairāk un ieņem piekto vietu 16 komandu konkurencē (Vanoli 15. vieta).

Turnīra tabula

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: