Par Nacionālās basketbola līgas februārī vērtīgāko spēlētāju Rietumu grupā atzīts ventspilnieks Artūrs Grīnbergs, kurš spēlē Kandavas/Anzāģes komandas sastāvā.

Kandava/Anzāģe ir vienīgā komanda līgā, kas līdz šim izvairījusies no zaudējumiem, izcīnot 16 uzvaras pēc kāras. Februārī izcīnītas trīs uzvaras un arī marts jau sākts ar panākumu. Artūrs Grīnbergs pagājušajā mēnesī vidēji mačā izcēlās ar 17 punktiem, 10,7 piespēlēm, 5,3 atlēkušajām bumbām, divām piespēlēm un lietderības koeficientu 25. Savukārt visā sezonā kopumā viņš aizvadījis 12 mačus, kuros vidēji guvis 14,7 punktus, atdevis 8,3 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 5,1 atlēkušo bumbu.

Austrumu grupā par vērtīgāko spēlētāju februārī atzīts pieredzējušais BK Jēkabpils uzbrucējs Jurijs Aleksejevs, kurš izcēlies ar vidēji 12,2 punktiem un 7,6 atlēkušajām bumbām. Jēkabpiliešu rēķinā ir 13 uzvaras un viņi dala grupas līderu godu ar Gulbenes bukiem.

Spars/Ventspils Augstskola komanda spēlē Rietumu grupā un 17 mačos tikusi pie piecām uzvarām. Pēdējā mačā viesos ar 67:49 pieveikti BJBS Rīga/DSN basketbolisti. Double-double šajā mačā sasniedza Toms Salnājs, gūdams 12 punktus un savācot desmit bumbas pie groziem, bet rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Jānis Zemels. Spars/VeA turnīra tabulā ieņem astoto vietu, bet tik pat uzvaru ir BK Liepāja/LSSS (7.vieta) un RTU (9). Nākamo maču mūsu studenti aizvadīs 10. martā, kad savā laukumā uzņems BK Ķekava basketbolistus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: