Itālijas basketbola A Sērijā debitējis ventspilnieks Verners Kohs, kuram gan neizdevās palīdzēt savai jaunajai komandai Vanoli Cremona tikt pie uzvaras. Basketbolists arī sniedzis īsu komentāru vietējiem medijiem.

Vanoli viesos tikās ar čempionāta vicelīderiem Boloņas Virtus un piedzīvoja zaudējumu 71:79. Jāpiebilst, ka viesi izmantoja vien astoņus spēlētājus, no kuriem trim spēles laiks pārsniedza 30 minūtes. Kohs savā pirmajā mačā nospēlēja astoņas minūtes, kurās guva trīs punktus, realizējot vienu no diviem tālmetieniem. Vanoli 17 spēles ir piecas uzvaras, kas šobrīd ļauj dalīt divas pēdējas vietas (15./16.) ar Fortitudo vienību. Nākamajā kārtā komandu gaida tikšanās viesos ar Pesaro basketbolistiem, kuri izcīnījuši tikai par uzvaru vairāk.

«Cremona noteikti ir solis augšup manā karjerā, un es tiešam vēlos tikt pie iespējas spēlēt augstā līmenī. Manuprāt, Itālijas čempionāts ir viens no spēcīgākajiem Eiropā, tāpēc esmu priecīgs, ka varu būt šeit. Vēlos palīdzēt komandai uzvarēt! Mums ir vēl 13 spēles, un esmu pārliecināts, ka varam tās aizvadīt tā, lai paši būtu gandarīti par paveikto. Lai būtu uzvaras, svarīgi ir treniņos pieslīpētās nianses un spēles plānu arī izpildīt laukumā,» žurnālistiem sacīja Kohs. Viņš arī atzina, ka labi iejuties komandā un arī fiziski šobrīd jūtas labi: «Mums ir labs kolektīvs, laba komandas ķīmija gan laukumā, gan ģērbtuvēs. Pats kādu laiku ārstēju traumu, bet nu jau ar katru dienu jūtos arvien labāk. Domāju, līdz spēlei Pezaro būšu gatavs uz visiem 100 procentiem.»

Verners apliecināja, ka ir arī gatavs uzņemties iniciatīvu: «Jaunajos apstākļos iejūtos arvien labāk un ceru, ka jau drīz varēšu vairāk palīdzēt komandai. Ja treneri to vēlēsies, man nebūs problēmu uzņemties atbildību un izpildīt daudz metienu. Es ticu savām un visas komandas spējām.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: