Trešdien, 9. februārī, plkst. 19 portālos ventspils.lv un ventasbalss.lv, kā arī SIA ''SkaTVis'' kabeļtelevīzijas tīkla informatīvajā kanālā Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes vadības pārstāvis un nozares speciāliste atbildēs uz iedzīvotāju uzdotajiem jautājumiem par pašvaldības 2022. gada budžetu.

Uz iedzīvotāju jautājumiem atbildēs:
- Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš;
- Ventspils valstspilsētas pašvaldības Pilsētas attīstības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Kristīne Lemberga.

Jautājumus iespējams uzdot portālos pie šīs ziņas, sūtot e-pastu uz ktvt@kurzemestv.lv, kā arī zvanot darba laikā pa tālruni 63601180.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -1
    Pilsēta 04.02.2022, 15:35:34

    Cik daudz līdzekļu ieguva pašvaldība uz šogad atlaisto darbinieku rēķina. Un kur tiks ieguldīti šie "milzu" līdzekļi?

  • -5
    Marta P 04.02.2022, 15:44:42

    Atlaisti pašvaldību reformas rezultātā, vai tie, ko nekādi nevarēja paturēt darbā dēļ valdības lēmuma par obligātu vakcinēšanos?

  • 0
    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome 10.02.2022, 10:45:37

    Atbild Finanšu nodaļa un Personāla nodaļa:
    Pamatojoties uz Ministru kabineta 2021.gada 9.oktobra rīkojumu Nr.720 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu”, valdība pieņēma lēmumu, ka no 2021.gada 15.novembra valsts un pašvaldību institūciju (tai skaitā kapitālsabiedrību) darbinieki un amatpersonas savus darba pienākumus varēja veikt tikai tad, ja tika uzrādīts derīgs sadarbspējīgs sertifikāts. Gadījumos, kad darbinieks šādu sertifikātu uzrādīt nevarēja, tas, atbilstoši šim Ministru kabineta rīkojumam, tika atstādināts no darba pienākumu pildīšanas uz laiku, kamēr varēja uzrādīt šādu sertifikātu, bet ne ilgāk kā uz trim mēnešiem. Arī Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes saskārās ar šādiem gadījumiem, kad darbinieki bija jāatstādina no darba pienākumu pildīšanas.

  • 0
    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome 10.02.2022, 10:45:49

    Papildus norādām, ka Covid-19 pandēmija ir būtiski ietekmējusi vairāku Ventspils valstspilsētas pašvaldības struktūrvienību darbu, visvairāk skarot tieši struktūrvienības, kas ir atbildīgas par kultūras jomu pilsētā. Tāpat kā katru gadu, arī šogad budžeta sagatavošanas procesā katra pašvaldības iestāde ir izvērtējusi tai uzticētās funkcijas un veicamo darbu apjomu. Lai sakārtotu darba procesu iestādēs un pielāgotu to atbilstoši Covid-19 infekcijas izplatības ierobežojumiem, atsevišķos gadījumos tika veiktas darba organizācijas izmaiņas. Visbūtiskāk tās skāra tieši kultūras nozari, ņemot vērā, ka noteikto ierobežojumu dēļ kultūras pasākumu norise jau trešo gadu ir iespējama tikai daļēji.

  • -2
    Barons (Freiherr von ...) 04.02.2022, 15:46:30

    Ja tōs abs dius salikt kōp (teorētisk),tad mēs būt iegūt vien lemberg klōn,le zinat.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: