Latvijas čempionātā motokrosā jau trešo posmu pēc kārtas komandu vērtējumā uzvaru izcīnīja motokluba Rodeo braucēji, tiekot arī pie trim individuālajiem tituliem.

Čempionāta priekšpēdējais posms risinājās Cēsīs. Rodeo braucēji Vidzemē ieradās kā komandu vērtējuma līderi, bet ar dažādiem parādiem individuālajās cīņās. Piemēram, Tomam Macukam otrajā posmā tehniskas ķibeles neļāva tik pie punktiem pirmajā braucienā un Cēsis viņš ieradās kā MX1 klases kopvērtējuma trešais numurs. Līderis bija mājinieks Kārlis Sabulis, kuram arī izdevās uzvarēt pirmajā braucienā, bet otrajā Toms revanšējās, uzvarot arī dienas kopvērtējumā. Ceturtā vieta šoreiz Rodeo igaunim Karelam Kutsaram.

Pirmo reizi šajā sezonā MX2 klasē abus braucienus uzvarēja Kristers Drevinskis, tā, protams, uzvarot arī kopvērtējumā (Ansim Anševicam 11. vieta), bet MX2 junioros uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena atgriezās Aleksis Araids. Nedaudz neierasts skats šoreiz Qvadri Open klasē, jo Matīss Palēvics šoreiz netika galā ar vienu no Eiropas spēcīgākajiem kvadru braucējiem, igauni Kevinu Sāru un ierindojās otrajā vietā. Viktoram Vaskim dienas kopvērtējumā sestā vieta.

Komandu vērtējumā Rodeo izcīnīja jau trešo uzvaru pēc kārtas, tā vēl vairāk nostabilizējot savas līderpozīcijas. Tomēr lai kādas tās arī būtu, viss izšķiries šīs nedēļas nogalē Dobelē, kur risināsies Latvijas čempionāta noslēdzošais posms.

Jāpiebilst, ka Toms Macuks kopā ar Kārli Sabuli un Mairi Pumpuru iekļauts Latvijas izlases sastāvā startam Nāciju kausā, kas 25. un 26. septembrī risināsies Itālijas pilsētā Mantovā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: