Gatavojoties jaunajai sezonai, vēl vienu pārbaudes spēli aizvadījuši BK Ventspils basketbolisti, kas savā laukumā uzņēma Klaipēdas Neptūnas un svinēja drošu uzvaru 94:67.

Lietuvas klubs Ventspilī ieradās ar diviem ventspilniekiem labi zināmiem spēlētājiem ierindā – Edgaru Žeļoni un Latvijas čempionu Juliusu Juciku – toties bez Sanda Buškevica treneru kolektīvā. Maču komanda gan aizvadīja vien astoņu spēlētāju sastāvā, kamēr ventspilnieki lika pretī pilnu aptveri, jo laukumā devās arī Deniss Krestiņins, kurš nebija piedalījies mačā ar Liepāju, kā arī Dāvis Ozers.

Ventspilnieki aizvadīja krietni stabilāku maču, spēles gaitā atļaujoties vien pāris kritumus, kas ātri vien tika pārvarēti. Pirmo puslaiku mājinieki noslēdza ar desmit punktu pārsvaru (41:31), bet otrā sākumā viesi ātri guva sešus punktus pēc kārtas, tomēr maču ar to pašu nesalauza. Sekoja Ventspils minūtes pārtraukums, pēc kura atkal tika atjaunota pārliecinošāka vadība. Pēdējā ceturtdaļā Neptūnas azarts pavisam apsīka, ventspilnieki turpināja attālināties, lielākos plusus sasniedzot tieši ar pēdējo metienu – 94:67.

21 punktu guva Artūrs Ausējs, mērķī raidot sešus no astoņiem tālmetieniem, bet bez punktiem šoreiz palika tikai viens no 12 Ventspils spēlētājiem. Juciks ar 16 punktiem bija rezultatīvākais Neptūnas rindās, bet Žeļonis guva desmit punktus un savāca deviņas atlēkušās bumbas.
Ventspils – Neptūnas 94:67 (28:13, 13:18, 25:19, 28:17)
Ventspils: Ausējs 21, Tomass 14, Krestiņins 13, Ķilps 12, Šeļakovs 9, Šulcs 6, Sīpoliņš 6, Būmeisters 6, Mediss 3, Ozers 2, Jaunzems 2, Helmanis

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: