Vieglatlētikas manēžā aizvadīts Latvijas atklātais čempionāts un Olimpiskā centra „Ventspils” kausa izcīņa virves vilkšanā telpās, kurā t6riumvēja „Velkoņa” vīri.

Sacensībās piedalījās ne tikai Latvijas komandas, bet arī ciemiņi no Lietuvas. Latvijas atklātajā čempionātā telpās svara kategorijā līdz 720 kg startēja tikai trīs komandas – Ozolnieku OzoliPaņevežis/Kuršeniai no Lietuvas un Velkonis. Par uzvarētājiem kļuva velkoņi, kas triumfēja arī svara kategorijā līdz 680 kg, apsteidzot tos pašus sāncenšus.

Latvijas atklātajā čempionātā jauniešuiem svara kategorijā līdz 560 kg (šeit varēja startēt jaunieši, kas sacensību dienā vēl nebija sasnieguši 19 gadu vecumu) četru komandu konkurencē (Rudzāti (Līvānu novads), Mustangs (Jēkabpils), Kuršeniai (Lietuva) un Velkonis) par uzvarētājiem arī kļuva ventspilnieki.

Sacensību otrajā daļā tika izcīnīti Olimpiskā centra „Ventspils„ dāvātie kausi un balvas. Interesantais sacensību formāts solīja patiešām aizraujošas cīņas, jo vienīgais kas ierobežoja komandas bija kopējais svars, bet komandas dalībnieku skaits palika treneru un pašu sportistu ziņā. Tāpēc gadījās, ka seši lielāki vīri cīnījās pret astoņiem jauniešiem. Olimpiskā centra kausa izcīņā piedalījās deviņas komandas, bet uzvarētāji gan nemainījās. Finālā cīnījās divas Velkoņa komandas, bet par uzvarētājiem kļuva otrās vienības vilcēji.

Apskati foto!

Par šī gada pirmajiem virves vilšanas mačiem un sezonas turpinājuma plāniem lasiet arī otrdienas laikrakstā Ventas Balss!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: