10. martā plkst.19.00 Ventspils Kultūras centrā ar spilgtu šovprogrammu „Auga, auga rūžeņa” priecēs ugunīgā tukumniece Samanta Tīna.

Samanta ar jaunu sparu priecēs skatītājus un piedāvās krāšņu un neatkārtojamu šovprogrammu „Auga, auga rūžeņa”, kurā tiks atspoguļots stāsts par pašu Samantu Tīnu, par viņas veiksmēm, neveiksmēm, draudzību un mīlestību...

Programmā ietilpst jau publikai plaši pazīstami hīti no šova „O! Kartes Akadēmija” un pavisam jaunas dziesmas. 

Koncertu paspilgtinās akrobātiskie deju studijas Soul of Dance priekšnesumi un gaismas efekti.

Samantas Tīnas pirmā skatuve bija virtuves taburete, mikrofona vietā jaunajai māksliniecei derēja gan lecamauklas gals, gan mammas matu lakas pudele. Tagad tabureti nomainījusi lielā skatuve. Latvija spilgto tukumnieci Samantu Tīnu iepazina LNT muzikālajā realitātes šovā „O!Kartes Akadēmija”. Iepazina un pamazām iemīlēja. Samanta Tīna šovā noturējās līdz pat finālam un finālā par lielu pārsteigumu sev pašai... uzvarēja!

Samanta Tīna aktīvi darbojusies mūzikā jau no 3 gadu vecuma, pirmais lielākais panākums – uzvara Tukuma pilsētas dziedātāju konkursā. Tieši tas 12 gadīgajai

Samanta Tīnai lika saprast, ka viņas ceļš ir mūzika.

Samanta Tīna veiksmīgi piedalījusies dažādos Latvijas un ārvalstu mūzikas konkursos, bijusi TV šova „Latvijas Talants 2008” fināliste, jau 15 gadu vecumā Samanta ierakstījusi pirmo albumu kopā ar poļu grupu „Etanis”, uzvarēja “Georgio Gregorio festival” konkursā Rumānijā. Tagad ugunīgā Samanta ir atgriezusies no Londonas, kur strādājusi ar profesionāliem pedagogiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: