Apē aizvadītas Latvijas atklātā čempionātā motokrosā otrais posms, kurā komandu vērtējumā par uzvarētājiem kļuva Ventspils motokluba Rodeo braucēji, tā triumfējot jau otro reiz.

Individuāli Rodeo braucēji tika pie trim pirmajām vietā, lai gan šoreiz dienas kopvērtējumā uz goda pjedestāla kāpt nevarēja MX1 klases līderis Toms Macuks. Otrajā braucienā viņš izcīnīja uzvaru, bet pirmajā tehniskas ķibeles dēļ bija spiests izstāties. Līdzīga pirmajā posmā 85cc klasē neveicās Tomam Šaicānam, kurš šoreiz kļuva par posma uzvarētāju, bet Qvadri Open jau otro reizi uzvarēja Matīss Palēvics.

Otro vietu pret pirmo nomainīja MX2 junioru grupā nomainīja Aleksis Araids, bet Kristers Drevinskis MX2 klasē atkal bija otrais. Karelam Kutsaram MX1 klasē šoreiz divi sekmīgi braucieni un piektā vieta, bet MX2 maču debitants Ansis Anševics vēlreiz ierindojās 11. vietā.

Vēlreiz panākums arī komandai, kas arī šī posma kopvērtējumā ieņēma pirmo vietu, otrajā atstājot Moduls MX komandu.

Tagad čempionātā neliela pauze, bet divās nedēļās sekos atrisinājums. 12. septembrī motobraucēji dosies uz Cēsim, bet čempionāta noslēgums risināsies 19. septembrī, visai tuvu Ventspils motosporta cienītājiem – Dobelē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: