Šīs nedēļas nogalē, 24.un 25.jūlijā, Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks starptautiskais petankas turnīrs „Ventspils 2021” – tradicionāli nozīmīgākās sezonas sacensības petankā Ventspilī. 

12. reizi jūlija nogalē Ventspils kērlinga kluba petankas sekcija rīko turnīru – arī pandēmijas ierobežojumi šogad nav bijis šķērslis dalību apstiprināt četrpadsmit trijnieku un divdesmit dubultspēļu komandām, ar dalībniekiem no Francijas, Lietuvas un Latvijas.

Mājiniekus – Ventspils kērlinga klubu – pārstāvēs trīs trijnieku komandas, kā arī atsevišķi kluba spēlētāji ir iesaistījušies citās komandās. Dubultspēlēs cīnīsies pieci kluba pāri, un līdzīgi, kā trijnieku sacensībās, atsevišķi kluba spēlētāji ir draudzīgi iesaistījušies arī valstu un klubu jauktās komandās.

Turnīra atklāšana notiks sestdien plkst. 09.20. Pirmajā sacensību dienā tiks noskaidrots uzvarētājs trijnieku sacensībās, bet svētdien sacensības notiks dubultspēlēs. Sacensības notiks abu dienu garumā, trijnieku sacensības sestdien ilgs aptuveni līdz plkst. 18.30, bet dubultspēles svētdien noslēgsies ap plkst.17.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: