2. – 4. jūlijā Ventspils pludmales volejbola stadionā notiks otrais Latvijas čempionāta pludmales volejbolā ''ERGO OPEN 2021'' posms.

Piedalīsies Latvijas labākie pludmales volejbola vīriešu un sieviešu pāri, Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs, Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kā arī kaimiņvalstu spēlētāji no Igaunijas un Lietuvas. Šobrīd dalību apstiprinājuši 43 vīriešu un 25 sieviešu pāri.

Sacensību programma:
Piektdiena, 2. jūlijs:
Plkst. 15 – Kvalifikācija.
Sestdiena, 3. jūlijs:
Plkst. 11.40 – 20 Pamatturnīrs.
Svētdiena, 4. jūlijs:
Plkst. 9 – Ceturtdaļfināli;
Plkst. 11.30 – Pusfināli;
Plkst. 15 – Spēles par 3. vietu.
Plkst. 17.30 – Finālspēles;
Plkst. 20 – Apbalvošana.

Sieviešu pamatturnīra sacensību dalībnieču vidū iekļautas Ventspils pludmales volejbola kluba ''Bloks'' spēlētājas Beāte Liepājniece un Anija Ozoliņa, bet vīriešu kvalifikācijas sacensībās startēs Volejbola kluba ''Ventspils'' spēlētāji Andis Bertāns un Andrejs Černuho.  

Sacensības varēs apmeklēt skatītāji ar sertifikātu, kas apliecina vakcināciju pret Covid-19 vai pārslimošanu. Personām līdz 12 gadu vecumam netiks prasīts kāds no minētajiem sertifikātiem. Ieeja būs bez maksas, tomēr vietu skaits klātienē tiks ierobežots valstī noteikto ar pandēmiju saistīto drošības pasākumu dēļ. Pasākums notiks ierobežotā teritorijā, kur vienlaicīgi drīkstēs uzturēties līdz 300 cilvēkiem, no kuriem apmēram 200 varētu būt skatītāji. Ikvienam būs iespēja sekot līdzi saviem favorītiem televīzijā no fināldienas spēlēm.
Vairāk informācijas par Latvijas čempionātu pludmales volejbolā ''ERGO OPEN 2021'' turnīru lasi: ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: