14. un 15. aprīlī tirdzniecības un izklaides kompleksā ''Piter Raduga'' Sanktpēterburgā notiks 3x3 Eiropas Vienotās līgas sezonas trešais posms, kurā Latviju pārstāvēs ''Riga'' komanda, kuras sastāvā spēlē Ventspils olimpiskās vienības sportists Kārlis Pauls Lasmanis, kā arī Agnis Čavars, Nauris Miezis un Artūrs Strēlnieks.

Šajā posmā piedalīsies 12 komandas no Krievijas, Serbijas, Nīderlandes, Lietuvas, Vācijas, Monako un Latvijas, kuras sadalītas četrās apakšgrupās. Pēc šī posma kļūs zināmas astoņas finālistes. Finālsacensības plānotas 26. aprīlī Sanktpēterburgas muzikāli dramatiskajā teātrī ''Buff''. Čempioni saņems ceļazīmi uz FIBA 3x3 basketbola Pasaules tūres turnīru, bet otrās vietas ieguvēja - uz Pasaules tūres kvalifikācijas turnīru ''Challenger''.

''Rīga'' ielozēta B apakšgrupā, kur 14. aprīlī sacentīsies ar Krievijas ''Tri Zvezdochki'' (plkst. 14) un Monako ''AS Monaco 3x3'' (plkst. 16.20). Ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas labākās divas komandas. Izslēgšanas spēles tiks aizvadītas 15. aprīlī.

Dalībnieki sacenšas par kopējo balvu fondu 40000 dolāru apmērā, kas tiks sadalīts starp turnīra uzvarētājiem.

Spēles būs iespējams vērot tiešraidē: ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: