Arī šogad Ventspils Piejūras kempingam ir piešķirts starptautiskās ekosertifikācijas sistēmas ''Zaļā atslēga'' sertifikāts. Lai arī izpalika svinīgās uzrunas un iespēja doties uz kempingu klātienē, Ventspils lepojas ar joprojām vienīgo kempingu Latvijā, kas ir ieguvis šo ekosertifikātu.

''Zaļā atslēga'' ekosertifikācijas sistēmas mērķis ir samazināt negatīvo tūrisma ietekmi uz vidi un veicināt vides pārvaldes sistēmu ieviešanu tūrisma sektorā. Lai iegūtu ''Zaļās atslēgas'' sertifikātu, Piejūras kempingam jānodrošina atbilstība vairāk nekā 70 kritērijiem divpadsmit kritēriju grupās. Ventspils Piejūras kempings 2015. gadā kļuva par pirmo kempingu Latvijā, kas ieguvis ''Zaļās atslēgas'' karogu. Uzturot augstos standartus un piedāvājot kvalitatīvu servisu, arī turpmākos gados Ventspils Piejūras kempings ik pavasari svinīgi pacēlis ''Zaļās atslēgas'' karogu.

Ventspils Piejūras kempings aicina arī citus uzņēmējus, kas darbojas viesu izmitināšanas jomā, pievienoties ekosertifikācijas sistēmai un veicināt vides pārvaldes sistēmu ieviešanu tūrisma sektorā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: