14. un 15. aprīlī tirdzniecības un izklaides kompleksā ''Piter Raduga'' Sanktpēterburgā notika 3x3 Eiropas Vienotās līgas sezonas trešais posms, kurā Latviju pārstāvēja komanda ''Riga'', komandas sastāvā spēlēja Ventspils olimpiskās vienības sportists Kārlis Pauls Lasmanis, kā arī Agnis Čavars, Nauris Miezis un Edgars Krūmiņš.

Komanda "Riga" šo turnīru noslēdza 3. vietā, bet līgas kopvērtējumā finišēja pirmajā vietā, par ko saņēma garantētu vietu Pasaules tūres posmā.

Šajā posmā piedalījās 12 komandas no Krievijas, Serbijas, Nīderlandes, Lietuvas, Vācijas, Monako un Latvijas, kuras tika sadalītas četrās apakšgrupās. Komanda ''Rīga'' spēlēja B apakšgrupā kopā ar Krievijas ''Tri Zvezdochki'' un Monako ''AS Monaco''. Apakšgrupu turnīrā komanda ''Riga'' uzvarēja abas spēles ar rezultātu 22:17 Krievijas komandu ''Tri Zvezdochki'' un ar 22:17 Monako komandu, tādējādi iekļūstot ceturtdaļfinālā, kur pretī stājās vēl viena Krievijas komanda "Inanomo". Ceturtdaļfināla spēlē tika izcīnīta uzvara ar rezultātu 21:19, bet pusfināla spēlē tika piedzīvots zaudējums pret Serbijas komandu "Novi Sad" ar rezultātu 13:15, tādējādi izcīnot 3. vietu.

Eiropas Vienotās līgas pusfināla spēļu zaudētāji turnīru vairs neturpina un 3. vietas ieguvēji tiek noteikti pēc turnīrā izcīnītām uzvarām un piedzīvotiem zaudējumiem.

Komanda ''Rīga'' ar izcīnītām trijām uzvarām četrās spēlēs ieņēma 3. vietu, bet otra pusfinālā zaudētāja komanda Lietuvas ''Team LT'' ar diviem panākumiem četros mačos ierindojās 4. vietā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -3
    Latvija pāri visām! 16.04.2021, 23:52:56

    Slikta dūša no šādiem uzpurņaiņiem.(

  • -1
    Arnis Junge 18.04.2021, 09:50:19

    Tad neskaties!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: