Pārbaudes mačā Turcijā panākumu izcīnījuši Ventspils futbolisti, kas divas reizes prata atspēlēties pret Ukrainas trešo spēcīgāko klubu Desna un mazākumā izraut uzvaru 3:2.

Desna ar šo maču noslēdza savu treniņnometni Turcijā un jau šīs nedēļas nogalē komanda atsāks startu Ukrainas čempionātā, kamēr Ventspils darbs ir tikai pusē un šis komandai bija trešais mačs. Jau spēles 4. minūtē ventspilnieki nonāca zaudētājos, bet piecas minūtes vēlās Kristians Pjagbarā panāca izlīdzinājumu. Līdzsvars noturējās tikai minūti, bet šāds rezultāts saglabājās līdz mača 71. minūtei.

Spēles beigas pilnībā piederēja Ventspilij – vispirms Abdula Genajevs guva komandas otros vārtus, drīz vien sekoja noraidījums, bet jau mazākumā ar uzvaras sitienu izcēlās uz maiņu nākušais aizsargs Vaso Bačiašvili.

Jau šodien ventspilniekus gaida cīņa ar Turcijas klubu Gençlerbirliği,. 12. februārī paredzēts mačs ar Mladost no Bosnijas un Hercegovinas, bet nākamajā dienā pretī nāks Krievijas klubs Torpedo.

Ventspils – Desna 3:2 (1:2)
Ventspils:
Mahnovskis, Ļotčikovs, Sahņevičs, Slinkins, Kokarītis, Genajevs, Neilands, Pjagbara, Anždelkovičs, pārbaudāmais spēlētājs (1,2).
Uz maiņu izgāja: Litvinskis, Bačiašvili, Malovičs, Siņica, Kazims
FKV vārti: 9' Pjagbara 1:1 . 71' Genajevs 2:2, 82' Bačiašvili 3:2

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: