"Ventspils" vienība, kuras rindās janvāra sākumā trim basketbolistiem noteica saslimšanu ar Covid-19, piektdien "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) atgriezās ar zaudējumu.

Ventspilnieki savā pirmajā mačā pēc mēneša pauzes savā laukumā ar rezultātu 65:93 (20:22, 18:25, 11:25, 16:21) atzina "Ogres" pārākumu.

Mājiniekiem rezultatīvāko sniegumu demonstrēja Kristaps Ķilps, kurš guva 20 punktus.

Uzvarētājiem ar 23 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Endrū Volkers, 21 punkts un 11 bumbas zem groziem bija Kristapam Dārgajam, bet pa 12 punktiem guva Rihards Zēbergs un Uģis Pinete.

Abām komandām pirms šīs spēles bija trīs uzvaras pēc kārtas. "Ogres" uzvaru sērija pagājušā gada pēdējā mačā sākās pret "VEF Rīga" (72:58), bet nākamajos divos dueļos uzvarētas arī "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" ("Valmiera Glass"/"ViA") (82:73) un "Latvijas Universitāte" (LU) (69:60).

Ventspilnieki šogad spēli vēl nebija aizvadījuši, jo iepriekš trim spēlētājiem noteica saslimšanu ar Covid-19. Pagājušo gadu vienība noslēdza ar trim uzvarām pēc kārtas. Decembra ievadā ar 70:65 uzvarēta "Valmiera Glass"/"ViA", ar 88:82 pārspēta "Ogre", bet pēdējā mačā ar 93:58 sagrauta LU.

Abas komandas šosezon savā starpā aizvadījušas četras spēles, iepriekšējās trīs uzvaru svinot kurzemniekiem. Sīva izvērtās novembra cīņa, kurā "Ventspils" mača galotnē uzvarēja ar 82:81.

Starp Latvijas komandām "Ventspils" ar desmit uzvarām 13 spēlēs ieņem otro vietu, kamēr "Ogre" pozīciju zemāk atrodas ar desmit panākumiem 15 dueļos.

Nākamā spēle Ventspils komandai paredzēta 30. janvārī pret VEF komandu. Spēle notiks bez skatītāju klātbūtnes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: