Aicinām iedzīvotājus, kuriem ir nekustamie īpašumi Ventspils pilsētā, izmantot iespēju nekustamā īpašuma nodokļa maksāšanas paziņojumu turpmāk saņemt elektroniski savā e-pastā, kas ir drošs, ērts un ekonomisks dokumenta saņemšanas veids.

Visvienkāršāk un ērtāk to izdarīt, reģistrējoties portālā www.epakalpojumi.lv - sadaļā "Nekustamais īpašums"-"Mans nekustamā īpašuma nodoklis"-pakalpojums "E-pasta un SMS pieteikums". Lai reģistrētos portālā, jāveic autorizācija, izmantojot piedāvātās internetbankas, e-ID karti/ LVRTC e-paraksts/ e-paraksts mobile. Portālā iespējams apskatīt pilnu aktuālo informāciju par objektiem, nodokli (t.sk. par nokavējuma naudām), veikt maksājumus un pieteikties atgādinājumu un sms saņemšanai pirms maksājumu termiņiem.

Pieteikties var arī, nosūtot iesniegumu pašvaldībai uz e-pastu nin@ventspils.lv (iesniegumam jābūt parakstītam ar drošu elektronisko parakstu). Iesniegumu var arī iesniegt , nogādājot to Ventspils pilsētas domes 1.stāva foajē Jūras ielā 36, Ventspilī vai atsūtot pa pastu (adresāts: Ventspils pilsētas domes Finanšu nodaļa, Jūras iela 36, Ventspils, LV-3601).

2021.gada maksāšanas paziņojums tiks nosūtīts uz Jūsu norādīto e-pastu, ja reģistrēšanās tiks veikta ne vēlāk kā līdz 2021.gada 31.janvārim. Ja reģistrēšanās veikta pēc šī termiņa, uz e-pastu tiks nosūtīti turpmāko gadu maksāšanas paziņojumi.

Papildus informācija par tālruni 63607666. Vairāk par nekustamā īpašuma nodokli lasīt Ventspils pilsētas portālā www.ventspils.lv (sadaļa “Pakalpojumi” / Nekustamā īpašuma nodoklis”).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: