Ventspils pilsētas dome pieņēma lēmumu par Daiņa Gīļa un Kristīnas Bidzānes atkārtotu virzīšanu ievēlēšanai SIA ''Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca'' valdes locekļu amatos nākamajam pilnvaru termiņam.

Šāds lēmums pieņemts saistībā ar valdes locekļu Daiņa Gīļa un Kristīnas Bidzānes pilnvaru termiņu beigšanos, veicot iepriekšējos pilnvaru termiņos paveiktā izvērtēšanu un apzinot vīziju un mērķus attiecībā uz sabiedrības saimnieciskās darbības vadības jautājumu risināšanu un attīstību.

Dainis Gīlis ieguvis augstāko izglītību Rīgas medicīnas institūtā ārstniecības specialitātē, kā arī profesionālo pieredzi vairāk kā trīsdesmit gadu garumā Ventspils pilsētas pašvaldībā veselības aprūpes jomā, strādājot gan par ārstu, gan vadošos amatos.
Kristīna Bidzāne ieguvusi augstāko izglītību Latvijas lauksaimniecības universitātē ekonomikas fakultātē un Latvijas Universitātes ķīmijas fakultātē, kā arī profesionālo pieredzi vadošā amatā vairāk nekā piecu gadu garumā veselības aprūpēs jomā.

Dainim Gīlim un Kristīnai Bidzānei nepastāv normatīvajos aktos noteiktie šķēršļi SIA ''Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca'' valdes priekšsēdētāja amata ieņemšanai.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    Latvija pāri visām! 22.01.2021, 17:13:29

    Gīlis ir lāga vīriņš, valdē viņam īstā vieta.

  • 0
    Brīvā Latvija 25.01.2021, 19:31:27

    Dr.Gīlis ir goda vīrs, visu cieņu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: