Basketbola klubs "Ventspils " pēc abpusējas vienošanās pārtraucis sadarbību ar aizsargu Ingus Bankevicu.

Basketbolists bija pieteikts, taču neizgāja laukumā FIBA Izaicinājuma kausa mačā ar Norčepingas "Dolphins" šajā otrdienā, taču treneris Guntis Endzels to nesaistīja ar runām par iespējamo spēlētāja atlaišanu – Bankevics bija gatavs palīdzēt, bet treneri lēma viņu laukumā nesūtīt. Jau dažas dienas vēlāk kļuvis zināms, ka spēlētāja un kluba ceļi tomēr šķiras.

"Mēs nevarējām nodrošināt tādu spēles laiku, kādu viņš vēlējās un viņam bija nepieciešams. Bankevics ir viens no tiem spēlētajiem, kurš savu produktivitāti var parādīt vidēji spēlē spēlējot 30 minūtes. To mēs nevarējām un nevarēsim nodrošināt, tāpēc arī abpusēji vienojāmies par šādu soli,” skaidro Endzels.

Bankevics BK „Ventspils” pievienojās sezonas sākumā, piedaloties Latvijas Basketbola līgas (15 spēles, vidēji laukumā pavadot 19 minūtes gūstot 9,3 punktus, iegūstot 2,3 atlēkušās bumbas), Baltijas Basketbola līgas ( 19 spēles, vidēji laukumā pavadot 16 minūte, gūstot 6,8 punktus, iegūstot 1,4 atlēkušās bumbas) un FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa spēlēs ( 9 spēles, vidēji laukumā pavadot 16 minūtes, gūstot 9,1 punktus, iegūstot 1,8 atlēkušās bumbas).

Kluba ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens skaidro, ka joprojām turpinās aktīvs darbs spēlētāju tirgū un iespējamo jaunpienācēju loks jau kļuvis krietni šaurs, tā kā tuvākajā laikā būs zināms arī par papildinājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: