Latvijas atklātajā ziemas čempionātā loka šaušanā vislabāko rezultātu no ventspilniekiem uzrādīja Andrejs Štrumfs, kļūdams par valsts čempionu kompaktloku klasē.

Apskati foto!


Olimpiskā centra Ventspils vieglatlētikas manēžā par Latvijas atklātā čempionāta godalgām divos vingrinājumos – 18 metru un 25 metru distancē – cīnījās 54 sportisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Vislabāko rezultātu no mūsējiem kompaktloku klasē uzrādīja loka šaušanas kluba Odisejs pārstāvis Andrejs Štrumfs, kas kopējā ieskaitē gan palika otrais aiz Lietuvas sportista Vlada Šigauska, bet, tā kā bija labākais no latviešiem, tad tika kronēts par valsts ziemas čempionu. Piektais kopējā vērtējumā un ceturtais no latviešiem šajā pašā klasē palika Viktors Avsjuks.

Kompaktloku klasē sieviešu konkurencē startēja divas kluba Atlantis un divas Odiseja pārstāves; šoreiz pārākas izrādījās viesu loka šāvējas, kas ieņēma pirmās divas vietas, trešajā pozīcijā atstājot Mariju Antonovu, bet ceturtajā – Marinu Kozlovsku.

Paralēli Latvijas ziemas čempionātam notika arī mači jaunajiem loka šāvējiem – junioriem, kadetiem un pieaugušajiem iesācējiem –, kam bija iespēja sacensties sev atbilstošā konkurencē sacensību sērijas Mani pirmie starti 2011 ietvaros.

«Pasākums tiešām bija izdevies, visi sacensību dalībnieki bija ļoti apmierināti ar maču norisi un izteica vēlmi piedalīties un atgriezties vēlreiz,» atklāja Marija Antonova, viena no pasākuma organizatorēm.

«Tāpat jāsaka paldies Latvijas Loka šaušanas federācijai, kā arī klubiem Odisejs, Amazones un Atlantis, kuri palīdzēja noorganizēt sacensības augstākajā līmenī. Protams, neiztikām arī bez Ventspils domes un Olimpiskā centra Ventspils atbalsta. Visas šīs pozitīvās lietas mudina mūs strādāt un attīstīties vēl tālāk, tāpēc mums drīzumā plānoti jau nākamie mači,» atklāja Antonova. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: