Sestdien, 14. novembrī, BK ''Ventspils'' savā laukumā uzņems BK ''Ogres'' vienību, bet bez līdzjutēju klātbūtnes. Šī abām komandām šajā sezonā būs otrā tikšanās reize.

''Ventspils'' komanda pirmajā savstarpējā spēlē, kura norisinājās Ogrē, sīvā cīņā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 83:76. Arī sestdienas cīņa solās būt ne mazāk aizraujoša, bet diemžēl tai jānotiek bez skatītāju klātbūtnes.

Ņemot vērā šobrīd valstī noteiktos noteikumus un izsludināto ārkārtējo situāciju, lai ierobežotu COVID-19 infekcijas izplatību, augstākās līgas basketbola spēles bez nepilngadīgu spēlētāju klātbūtnes var notikt, bet tajā var piedalīties tikai spēles dalībnieki - spēlētāji, tiesneši, un spēles organizatori. Tāpēc skatītāji tiek aicināti vērot spēli tiešraidē, ko plāno nodrošināt Best4Sport TV. Spēles sākums plkst. 17.

Kopš iepriekšējās abu komandu savstarpējās spēles ir pagājis vairāk kā mēnesis. ''Ventspils'' komandai izdevies izcīnīt sešas uzvaras aizvadītās septiņās spēlēs un ierindoties turnīra tabulā tūlīt aiz VEF Rīga komandas. Savukārt BK ''Ogre'' sešās spēles sadalījusi precīzi uz pusi - trīs uzvaras un trīs zaudējumi. Latvijas komandu ieskaitē ierindojoties tūlīt aiz ventspilniekiem.

Aizvadītajā spēlē rezultatīvu sniegumu ventspilnieku rindās demonstrēja Māris Gulbis, kura kontā 34 punkti. Viņam arī septiņas atlēkušās bumbas un viena rezultatīva piespēle. Artūrs Ausējs pievienoja 17 punktus, bet Kristaps Mediss 12.

Savukārt BK ''Ogres'' līderis bija komandas viesspēlētājs Džordans Laions, kurš ventspilnieku grozā sameta 25 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Pirmajā tikšanās reizē ventspilnieku rindas vēl nebija pastiprinājis Edgars Lasenbergs, kurš šobrīd ir jau aizvadījis vairākas spēles, sniedzot savu pienesumu komandas uzvaru kaldināšanā.

Basketbola klubs aicina līdzjutējus sūtīt virtuālus laba vēlējumus, kā arī ir iespēja sagatavot atbalsta plakātus, kurus klubs apņemas izvietot skatītāju tribīnēs. Savukārt laba vēlējumus video un audio ierakstā variet sūtīt uz epastu sports@bkventspils.lv, arī tos spēles laikā atskaņos kā uzmundrinājumu komandai.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -4
    Latvija pāri visām! 13.11.2020, 12:34:21

    Kovidiņa štammi tagad līdzjutēju vietā )))

  • 0
    еs 13.11.2020, 15:30:18

    Cik % pilsētas mājsaimniecību ir Best4Sport TV?

  • -1
    некто 14.11.2020, 19:29:03

    Labi ka labi viss beidzās. Pēdējā sekundē izrāva uzvaru 82:81!!!))))

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: