Biedrība ''Ball for Society'' sadarbībā ar Ventspils Tehnikumu jau sesto gadu pēc kārtas organizē sporta pasākumu ''Raita Silarāja kauss 3x3 basketbolā'', kas 1. augustā no plkst. 11 norisināsies Ventspils Tehnikuma stāvlaukumā.

Turnīra nosaukums ir tapis par godu ļoti nozīmīgai personai Ventspils un Latvijas basketbolā - Raitim Silarājam. Viņš savā panākumiem bagātajā trenera karjerā trenējis Latvijas valstsvienības kadetu izlases, ilgus gadus strādājis par basketbola treneri sporta skolā ''Spars'', kā arī bijis vēsturē pirmais BK ''Ventspils'' galvenais treneris.

Pasākuma galvenais mērķis ir veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu sabiedrībā, popularizēt 3x3 basketbolu, sacensību garu un veselīgu konkurenci jauniešu un sporta entuziastu vidū. Turnīrā laipni aicināts pieteikties ikviens sporta entuziasts.

Turnīrs norisināsies vīru un dāmu konkurencē, četrās vecuma grupās:
Dāmas
U14 (2006. gads un jaunākas)
U16 (2004. gads un jaunākas)
Vīri
U11 (2009. gads un jaunāki)
U14 (2006. gads un jaunāki)
U16 (2004. gads un jaunāki)
OPEN

Dalības maksa turnīrā - pret ziedojumu, visi no dalības maksas iegūtie līdzekļi tiks ziedoti kādam bērnam ar īpašām vajadzībām.

Pasākums notiks visas dienas garumā, tā uzmanības centrā būs 3x3 basketbola turnīrs, kurā vīru un dāmu konkurencē sacentīsies komandas četrās vecuma grupās. Paralēli turnīram notiks arī Skills challange jeb veiklības un meistarības konkurss, kā arī trīs punktu metienu konkurss. Skatītājiem būs iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs un tikt pie vērtīgām balvām. Īpaši ierīkotā bērnu stūrītī mazākajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja jautri pavadīt laiku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: