Aizvadītās nedēļas nogalē pēdējo Latvijas-Igaunijas līgas regulārās sezonas spēli izbraukumā aizvadīja BK Ventspils basketbolisti, kas viesos pieveica Valmiera Glass/ViA komandu.

Īstas intrigas šajā mačā nebija, jo Ventspils darbojās krietni vien precīzāk, jau pirmajā puslaikā iekrājot vairāk nekā desmit punktu pārsvaru (47:34), bet trešajā ceturtdaļā atraujoties vēl tālāk. Pēdējo desmitminūti nedaudz labāk tomēr aizvadīja mājinieki, bet mača gala iznākumu tas īpaši neietekmēja – 98:74 Ventspils labā. Teicamu maču labi zināmajā zālē aizvadīja Jānis Bērziņš, kurš guva 17 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.

Šajā spēlē arī tika sumināts Valmieras basketbolists un tagad treneris Sandis Amoliņš, kurš tika iekļauts komandas pieteikumā un sūtīts laukumā. Amoliņš, kurš šajā mačā uzņēmās komandas kapteiņa pienākumus, nospēlēja 17 minūtes, guva divus punktus un savāca piecas atlēkušās bumbas. Neviens no sešiem metieniem no spēles viņam gan grozā neiekrita, bet precīzi bija abi soda metieni. Ventspilnieks Roberts Blumbergs mājinieku rindās izcēlās ar četriem punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām.

Latvijas-Igaunijas līgas regulārajā sezonā Ventspilij atlikušas vēl tikai divas spēles un tās abas jāaizvada savā laukumā – 15. martā ar Rakveres Tarvas un 21. martā ar TalTech. Savukārt trešdien ventspilnieki savā laukumā aizvadīs FIBA Eiropas kausa ceturtdaļfinālā spēli, uzņemot turku Bahcesehir Koleji komandu, kas pirmajā mačā bija pārāka ar viena punktu pārsvaru.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: