14. februārī, plkst.18.30 Ventspils Maratona klubs ar SIA ''Ģeodēzists'' un ''Citāda fitnesa studija Ventspilī'', organizēs skriešanas popularizēšanas pasākumu - ''Valentīndienas skrējiens pa pilsētas ielām''.

Lai skrējiens būtu interesantāks, tad Maratona klubs kopā ar SIA ''Ģeodēzists'' pārstāvi Aigaru Ansbergu ir izstrādājuši trases maršrutu sirds formā, kurš ir 6,41 km pa Ventspils ielām.

Skrējiena sākums paredzēts pie Ūdens piedzīvojumu parka. Tā kā skrējiens notiks tumšajā diennakts laikā, līdzi jāņem atstarotāji, galvas lukturīši, mirgojošās lampiņas.

Satiksme skrējiena laikā netiks slēgta, un šīs noteikti nebūs sacensības. Pēc skrējiena viss vēl nebeigsies, jo, Maratona klubs nodrošinās Valentīndienas skrējiena dalībniekiem bezmaksas Ūdens piedzīvojumu parka Ūdens atrakciju un SPA kompleksa apmeklējumu. Pārstāve no Citāda fitnesa studija Ventspilī būs parūpējusies, lai katrs skrējiena dalībnieks varētu izmēģināt, kas ir ķermeņa masas analizators un iegūt dažādus interesantus datus par to, no kā sastāv mūsu ķermenis.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Kriska 11.02.2020, 11:29:04

    Starts kartē neatbilst tekstam.
    Aigar, prieks Jūs redzēt tādu aktīvu.
    Bijusi ģeodēziste

  • -1
    Sporta pārvalde 11.02.2020, 16:32:11

    Informējam, ka pulcēšanās un iesildīšanās skrējienam notiks pie Ūdens Piedzīvojuma parka centrālās ieejas, bet skrējiena starts ap plkst. 18:35 tiks dots Kuldīgas un Lauku ielu krustojumā.

  • -1
    Eclipse_Cross 12.02.2020, 10:31:22

    Vismaz trase atbilstoša svētkiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: