Trīs dienu garumā – no 20. līdz 22. decembrim – tirgus laukumā valdīs īstena Ziemassvētku noskaņa. Būs gan tirgošanās, gan arī bagātīga kultūras programma.

Ventspils Vecpilsētas tirgū būs viss nepieciešamais, lai sagatavotos Ziemassvētkiem – amatnieku darinātas dāvanas sev un tuviniekiem, gardumi svētku mielastam, Ziemassvētku dziesmas un radoša darbošanās.

Piektdien un sestdien rosība sāksies vakara cēlienā – plkst. 18.30 – un plānots, ka ilgs līdz plkst. 21. Savukārt svētdien Ziemassvētku gadatirgus sāksies jau plkst. 8, bet dažādas aktivitātes ģimenēm ar bērniem ilgs no plkst. 11 līdz 14.

Piektdien plkst. 18.30 tirgu ieskandinās Ventspils skolu ansambļu koncerts, plkst. 19.30 klātesošos pārsteigs Ziemassvētku Zinātnes šovs, savukārt plkst. 20.15 skanēs pašmāju amatiermākslas kolektīvu koncerts. Uzstāsies dziesmu ansamblis Ventiņ, lībiešu ansamblis Rāndalist, vokālais ansamblis Rudens roze, kā arī vācu dziesmu ansamblis Windau.

Sestdien plkst. 18.30 pasākums tirgū sāksies ar bluķa vilkšanu un svecīšu liešanas darbnīcu. Savukārt plkst. 19.45 ar spēka dziesmām klātesošos priecēs Baltās dūjas.

Svētdien jo īpaši aicinātas ģimenes ar bērniem. Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš aicinās iesaistīties spēlēs un rotaļās, kā arī izgatavot pašiem savus eglīšu rotājumus. Varēs arī doties izjādē ar zirgu un nofotografēties kopā ar Ziemassvētku vecīti. Paralēli šiem notikumiem plkst. 11.30 uzstāsies solisti no Jaunrades nama, bet plkst. 12 sāksies sportiskas izklaides Rūķu stadionā.

Visu trīs dienu garumā Ziemassvētku tirdziņā būs iespēja priecēt acis izstādē Eglīšu modes skate, kā arī iegādāties amatnieku, skolēnu mācību uzņēmumu un citu tirgotāju saražoto produkciju. Tostarp būs arī siltie ēdieni un dzērieni, karstās un aukstās uzkodas, karstvīns, piparkūkas un citi gardumi. Uz tikšanos Ventspils Vecpilsētas tirgū!

Apmaksāta informācija

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: