Venta 2002 hokejisti izcīnījuši sesto uzvaru pēc kārtas Junioru hokeja attīstības līgā, turklāt interesanti, ka šoreiz visi komandas vārti tika gūt jau pirmajā periodā.

Ventspilnieki savā laukumā uzņēma IHS/Prizma komandu, kura līdz šim mača bija tikusi pie divām uzvarām pamatlaikā un viena panākuma pagarinājumā. Venta 2002 bija uzvarējusi jau piecos mačos pēc kārtas un gribēja šo sēriju turpināt, ko teica apliecināja pirmajā periodā, gūstot piecus vārtus.

Tiesa jau 11. sekundē mājinieki nonāca zaudētājos, bet 15. minūtē tablo rādīja 2:2. Atlikušajā laikā hettriku nokārtoja Roberts Siliņš, vienu reizi izcēlās Elviss Kaimiņš un mājinieki trešdaļu noslēdza ar trīs vārtu pārsvaru (vēl viens vārtu guvums Artūram Krūmholcam). Venta 2002 vairāk vārtu guvumu šajā mačā neizveidoja, bet viesi nepilnas piecas minūtes līdz pamatlaika beigām pietuvojās līdz 5:4.

Pēdējā minūtē rīdzinieka noņēma vārtsargu, taču tūlīt arī pārkāpa noteikumus, tā kā pie skaitliskā pārsvara netika un arī vēlreiz pārspēt Alenu Bergamani nespēja. Piesaucot mača statistiku jāpiebilst, ka trīs piespēles šoreiz aizsarga Niklasa Kalniņa rēķinā.

Astoņās spēlēs Venta 2002 hokejisti tikuši pie 20 punktiem, kas ir tik pat, cik daugavpilieši sakrājuši deviņos mačos, kamēr AKO/Mārupe komandai desmit mačos ir 19 punkti. Turnīra tabula un statistika apskatāma ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: