Nedēļas nogalē kārtējos mačus aizvadīja Ventspils basketbola, futbola un hokeja klubi, bet pie uzvaras tikt izdevās tikai Venta 2002 hokejistiem.

Hokejisti savā laukumā uzņēma Daugavpils Ledus sporta skolas komandu, kuras rēķinā bija par vienu uzvaru vairāk. Jau ceturtajā minūtē rezultātu atklāja Roberts Siliņš, bet otrās trešdaļas vidū pēc Artūra Krumholca un Kristera Bergamaņa metieniem tablo rādīja jau 3:0 mājinieku labā. Līdz otrajam pārtraukumam viesi vienus vārtus atguva, tomēr trešajā periodā nekā intriģējoša nebija.

Ar precīziem metieniem izcēlās Renārs Kamergrauzis, Kristofers Kariņš un Elviss Kaimiņš, kas Ventai 2002 ļāva svinēt pārliecinošu uzvaru 6:1 un izcīnīt trešo panākumu pēc kārtas. Turnīra tabulā ventspilnieki par punktu gan atpaliek no daugavpiliešiem un ieņem trešo vietu.

FK Ventspils aizvadīja ļoti svarīgu maču cīņā par Latvijas čempionāta medaļām, viesos tiekoties ar BFC Daugavpils. Uzvara ļautu attālināties no tuvākajiem sekotājiem Spartaka un Valmiera Glass/ViA, kas savos mačos piedzīvoja zaudējumu. Tomēr no Daugavas krastiem pārvests vien punkts. Jau piektajā minūtē ļoti skaistus vārtus guva Romans Mičkevičs, raidot bumbu tīklā pēc sitiena šķērītē. Diemžēl mājinieki drīz vien panāca izlīdzinājumu, bet vairāk vārtu guvumu nebija – 1:1.

Ventspils turnīra tabulā saglabā trešo vietu, par četriem punktiem apsteidzot Spartaka futbolistus, kuriem gan rezervē viena spēle. Nākamajā kārtā ventspilnieki pēc trīs izbraukumu sērijas beidzot atgriezīsies mājās un 19. oktobrī uzņems Riga FC futbolistus.

Latvijas-Igaunijas basketbola līgā neveiksmi savā laukumā piedzīvoja BK Ventspils basketbolisti, kas uzņēma BK Ogre. Mājinieki bija vadībā lielāko daļu mača, otrajā puslaikā tiekot arī pie +10, tomēr spēles beigas tika aizvadītas ļoti nesekmīgi. Priekšpēdējā minūtē viesi prata panākt izlīdzinājumu un pēc tam arī tikt pie minimāliem plusiem, turklāt svarīgos brīžos arī izcīnīt atlēkušās bumbas, kas ļāva Ogrei tikt pie uzvaras 93:89. Mājiniekiem 15 punkti Ronalda Zaķa rēķina, par vienu mazāk guva Linards Jaunzems, 13 sameta Raeins Luters, 12 Vesa Vašpuna kontā, 11 Mārcim Vītolam, bet 10 – Mārim Gulbim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: