Lucavsalas petankas laukumos notika Latvijas čempionāts petankā jauktajās dubultspēlēs. Čempionātā piedalījās 30 jaukto pāru komandas no sporta klubiem astoņiem sporta klubiem.

Ventspils kērlinga klubs tika pārstāvēts ar divām komandām – Eva Martinsone/Raido Blumbergs un Agita Puriņa/Andris Padrevics, kā arī divām jaukto klubu komandām, kurās spēlēja ventspilniece Aida Pētersone pārī ar Ērģemes kluba pārstāvi Jāni Skrastiņu un Inga Apmane kopā ar Upesciema Warriors spēlētāju Mārtiņu Jirgensonu.

Pēc aizvadītām piecām spēļu kārtām pēc Šveices sistēmas, abas Ventspils kērlinga kluba komandas spēja iekļūt labāko komandu astotniekā, kur nācās savstarpēji sacensties ceturtdaļfināla izslēgšanas spēlē, kurā uzvarēja Eva Martinsone un Raido Blumbergs.

Pusfināla spēlē mūsu labākajam divniekam nācās atzīt Upesciema komandas uzvaru, taču cīņā par čempionāta 3. vietu uzvarēta sporta kluba «Boule» komanda un godam izcīnītas bronzas medaļas. Kopvērtējumā ventspilnieki Agita Puriņa un Andris Padrevics izcīnīja 7. vietu, bet jaukto klubu pāriem tik labi neveicās, šoreiz 23. un 19. vieta.

Nākamās Latvijas čempionāta sacensības – sieviešu dubultspēles notiks 31. augustā Ventspils Piedzīvojumu parkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: