Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina visus interesentus piedalīties sešpadsmitajā Ventspils 2019. gada fotoattēlu konkursā.

Ventspils 2019. gada foto attēlu konkursā aicināti piedalīties ne tikai profesionāli fotogrāfi, bet arī amatieri un visi, kuru hobijs ir fotografēšana.

Šogad, tāpat kā pērn, fotoattēli tiks vērtēti divās kategorijās - Reklāmas un Mākslas fotogrāfija. Mākslas fotogrāfijā tiek vērtēts pilsētas abstrakts atspoguļojums, turpretī Reklāmas fotogrāfijā - Ventspils atspoguļojums, kurā veiksmīgi ietverti pilsētas tūrisma objekti vai pasākumi.

Katrs fotogrāfs var iesniegt ne vairāk kā 20 vērtējamus fotoattēlus.

Fotoattēliem jāraksturo Ventspils pilsētas atpazīstamība, atspoguļojot ikdienas notikumus, tūrisma objektus un Ventspilī notiekošos pasākumus šādās tematiskajās grupās:

- Ventspils pilsētvides, kultūrvēsturiskie, tūrisma un atpūtas objekti,

- Ventspils iedzīvotāji 2018. un 2019. gadā, ikdienā un pasākumu laikā, pilsētas ekonomiskās, sabiedriskās aktivitātes, kultūras un sporta pasākumi pilsētā, kā arī pilsētas infrastruktūras veiksmīgs atspoguļojums.

Iesniegtos fotoattēlus, divās kategorijās vērtēs konkursa komisija, no visiem iesniegtajiem darbiem izvēloties labākos 40, kuri vēlāk tiks izstādīti Ventspils 2019. gada fotoattēlu konkursa fotoizstādē.

Piedāvājumus fotokonkursam var iesniegt līdz 23. septembrim plkst. 17 Ventspils Tūrisma informācijas centrā.

Konkursa nolikumu skatīt ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: