Divas dienas Brocēnos risinājās Latvijas jaunatnes čempionāts smaiļošanā un kanoe airēšanā, kurā sekmīgi startēja arī ventspilnieki.

Sacensībās piedalījās 28 sporta skolu Spars un Ventspili pārstāvošie sportisti treneru Rūtas Šaubergas un Ojāra Burkovska vadībā, kas izcīnīja desmit medaļas. Ļoti veiksmīgas sacensības izvērsās diviem Danieliem. Daniels Siders kanoe vieniniekos uzvarēja gan 200, gan 500 m distancē, bet kopā ar Aleksandru Sabarņu, Maksimu Šarapu un vēl vienu Danielu – Suhanovu – bija ātrākais arī 200 metros vieninieku stafetē. Danielu duets izcīnīja arī pirmo vietu 500 metros, bet 200 metru distancē finišu sasniedza otrais.

Suhanovam vieniniekos trešā vieta 500 metros, bet Sabarņa šajā distancē bija otrais un izcīnīja trešo vietu 200 metros. Vēl kopā ar Aleksandru Romanovu viņam bronza abās distancēs kanoe divniekos. Komandu kopvērtējumā sporta skola Spars ar 376 punktiem ierindojās ceturtajā vietā.

Brocēnos notika arī Latvijas kausa izcīņas otrais posms, un Ventspils olimpiskās vienības pārstāvis – smaiļotājs Deniss Volkovs – kļuva par uzvarētāju 200 m distancē.

Foto: Daniels Sidars (no kreisās), Aleksandrs Sabarņa un Daniels Suhanovs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: