"Ventspils" komanda Latvijas futbola virslīgas mačā aizraujošā cīņā nospēlēja 2:2 (2:1) ar Jūrmalas "Spartaku", lai gan cīņas beigās tai piederēja izteikts pārsvars.

Spēles sākumā iniciatīva piederēja "Ventspils" komandai, bet vairākkārt vārtos teicamu nospēlēja jūrmalnieku vārtsargs Vitālijs Meļņičenko. Rezultātu šajā cīņā gan atklāja "Spartaks", kad 13. minūtē 1:0 panāca nigērietis Čikezī Naorisa. Puslaika otrajā pusē rezultāts mainījās uz pretējo pusi, jo 29. minūtē, bumbai trīs reizes atsitoties pret vārtu stabu, vārtus guva Daniils Ulimbaševs, bet tikai minūti vēlāk mājiniekus vadībā izvirzījās Tosins Aijeguns.

Pirmais puslaiks tādējādi noslēdzās ar "Ventspils" 2:1 vadību, tomēr 51. minūtē rupju pārkāpumu savā soda laukumā pret "Spartaks" jaunieguvumu Jāni Krautmani veica ventspilnieku aizsargs Žans Sonī Alsenats, kas brīdi vēlāk Gabrielam Šarpentjē ar 11 metru soda sitiena palīdzību ļāva panākt neizšķirtu. Laukumā bija vērojama aktīva spēle, bet 68. minūtē otro dzelteno kartīti saņēma ventspilnieks Abduls Mamā, taču ilgi "Spartaks" vairākumā nebija, jo tikai sešas minūtes vēlāk pie otrā brīdinājuma tika Berijs Alī.

Pamatlaika beigās liels pārsvars piederēja "Ventspils" komandai, kas centās izraut uzvaru, turklāt 84. minūtē lieliska iespēja bija brazīlietim Žo Santusam, tomēr viņš pēc lieliskas Aijeguna piespēles uzsita tieši virsū Meļņičenko. Beigās rezultāts tā arī nemainījās, cīņai noslēdzoties ar neizšķirtu 2:2.

Abas komandas šosezon spēkiem jau bija mērojušās jau divas reizes. Vispirms savā laukumā ar 2:1 uzvarēja "Ventspils", bet pēc tam ar 4:3 savu skatītāju priekšā to paveica jau "Spartaks".

Ventspilnieki iepriekšējos divos mačos bija spēlējuši ļoti nesekmīgi, jo viņi piedzīvoja pārliecinošus zaudējumus pret RFS un "Liepāju", turklāt kopējā vārtu attiecība bija 1:8. Tikmēr "Spartaks" iepriekšējā kārtā ar 1:6 pamanījās zaudēt Latvijas čempionei "Riga", lai gan pirms tam šai komandai bija piecas uzvaras pēc kārtas.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Bruns Svilis 26.06.2019, 09:53:29

    Toto kantoris un nekas vairāk!

    Kapēc tā domāju? Tāpēc, ka klubs pieder vienam no 30 (pēc bukmeikeru aplēsēm) spēļu sarunātājiem Eiropā, un vairākas spēles to pierāda.

  • 0
    AN 26.06.2019, 16:47:50

    Vairāki apmeklētāji bija uzlikuši uz Spartaku. To varēja manīt gan pēc skatītāju (dažas replikas bija asprātīgas, citas - galīgi slimas), gan informatora (par Spartaka vārtu guvumiem paziņoja skaļāk nekā par FKV vārtu guvumiem) uzvedības.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: