Sporta skolas „Spars” airētāji veiksmīgi aizvadījuši starptautiskās sacensības smaiļošanā un kanoe airēšanā “Sudraba airi”, kas notika Olimpiskā centra “Limbaži” airēšanas bāzē. Šajās sacensībās visi sportisti sacentās 200m distancē.

Neskatoties uz spēcīgo vēju un lielajiem viļņiem, kas daudziem sportistiem neļāva veiksmīgi pabeigt distanci, ventspilnieki izcīnīja krietnu medaļu ražu.

Vīriešu konkurencē sudraba medaļas izcīnīja Deniss Volkovs, kopā ar Salacgrīvas airētāju Kasparu Tīklenieku - smailīšu divniekā, un Rinalds Ozolnieks kopā ar rīdzinieku Artūru Belānu - kanoe divniekā. Smailīšu četriniekā Denisam Volkovam, Edgaram Zablovskim, Tomam Kozlovskim un Jēkabam Kalendam - bronzas medaļa.

Junioru grupā smailīšu vieniniekā 3. vietā Jēkabs Kalenda.

2005.-2006. gadā dzimušajiem kanoistiem 1. vietā Daniels Siders, viņam zelta medaļa arī divniekā kopā ar Danielu Suhanovu. Vēl divniekā bronza Aleksandram Romanovam un Aleksandram Sabarņa. Viņiem 2. vieta arī kanoe četriniekā.

2007.-2008. gadā dzimušajiem kanoistiem 1. vietā Samuēls Siders, viņam pirmā vieta arī divniekā kopā Daniēlu Zamueli.

Šīs grupas meitenēm smaiļotājām 1. vietā Karīna Treigūte, 2. vietā Marta Priedoliņa. Ventspilniecēm arī otrā vieta smailīšu divniekā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: