Jauno jātnieku skolā Inčukalnā notika sacensības, kas pulcēja Baltijas valstu jaunus un pieredzējušus jātniekus, lai divu dienu garumā sacenstos konkūrā, kurās JSK ''Demora'' sportisti sasniedza augstus rezultātus.

JSK Demora pārstāvēja Anna Čakstiņa ar Veto, izcīnot augsto 2. vietu ātruma maršrutā ar 80 cm augstiem šķēršļiem, starp gandrīz deviņdesmit sportiskiem pāriem, tostarp spēcīgajiem Igaunijas jātniekiem.

Ātruma maršrutā ar 100 cm augstiem šķēršļiem Undai Egendorfai ar Lēdiju 3. vieta, Artūras Stonkus ar zirgu Leksija Lilu 5. vietā.

Otrajā dienā maršrutā bērniem līdz 16 gadu vecumam Anna ar Chikitu, izlecot maršrutu bez soda punktiem, ierindojās astotajā vietā, bet Undai ar Lēdiju uzvara ieskaites maršrutā amatieriem.

Sporta centrā “Kleisti” notika LJF kauss konkūrā II posms jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā. Uzvaru augstākajā maršrutā 130 cm, izcīnīja Ģirts Bricis ar zirgu Garvey no RJSK Sport de Lux.

Otrās grupas poniji sacentās 70 cm augstā ātruma maršrutā, kur šoreiz bez soda punktiem un kā 3. vietas ieguvēja finišēja Anna Čakstiņa ar Veto, bet maršrutā ar 85 cm augstiem šķēršļiem Annai ar Veto uzvara un otrā Alise Lūse ar Džoanu. Ar vienu gāztu šķērsli JSK Demora jātniece Zoja Krisko ar Dūju sestā.

Unda Egendorfa ar Lēdiju amatieru maršrutā finišēja kā uzvarētāja un atvērtajā maršrutā ar džokeri savācot maksimālo punktu skaitu, ieguva 4. vietu.

“Esam gandarīti par sasniegtajiem rezultātiem un vēlreiz pārliecināmies, ka to iespējams sasniegt tikai ar ilgu, regulāru un pacietīgu darbu. Viena nedēļas nogale sportistiem brīva un tad jau atkal dosimies uz divu dienu turnīru Lietuvā”, saka JSK Demora trenere un valdes priekšsēdētāja Gelinta Apse.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: