1. jūnija Ledus hallē ar Oskara Bārtuļa un Kārļa Skrastiņa hokeja treniņnometni iesākas Olimpiskā centra Ventspils vasaras treniņnometņu sezona.

Jaunie hokejisti Ventspilī ieradīsies jau 31. maija pēcpusdienā un apmetīsies Olimpiskā centra viesnīcā, bet jau 1. jūnija rītā sāksies treniņi Ledus hallē. Nometne Ventspilī notiek jau piekto gadu pēc kārtas, un tā norisinās līdz 9. jūnijam. Hokeja meistarības nometne paredzēta bērniem un jauniešiem vecumā no 8 līdz 16 gadiem. Šogad nometne pulcēs ap 90 dalībniekus no dažādām valstīm – Latvijas, Lietuvas, Zviedrijas, Baltkrievijas, Vācijas, Krievijas un Norvēģijas. Nometnē piedalās arī Ventspils jaunie hokejisti, kuri trenējas hokeja klubā Venta 2002.

Nometnes programmā iekļauti divi ledus treniņi un viens vispārējās fiziskās sagatavošanās treniņš dienā, kā arī nūjas tehnikas treniņš ārpus ledus arēnas. Jaunie hokejisti nometnē trenējas četrās dažādās vecuma grupās. Treniņu laikā tiek apgūta un attīstīta ripas kontroles un metienu tehnika, kā arī slidošanas tehnika.

Pēc šīs hokeja nometnes Olimpiskajā centrā Ventspils ieradīsies Jelgavas un Sanktpēterburgas starptautiskā daiļslidošanas nometne, kas trenēsies no 9. līdz 25.jūnijam, tiem sekos kamaniņu sporta nometne, Jūrmalas jauno hokejistu treniņi un citi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: