Popes pagasta atpūtas bāzē aizvadīts šīs vasaras pirmās 3x3 basketbola sacensības, kurās uzvaras laurus plūca komandas Dūži spēlētāji – Agris Bileskalns, Jānis Zemels, Klāvs Šilbergs un Matīss Gredzens.

Spēlē par 1. vietu tikās komandas Pelntrauks un Dūži, un ar rezultātu 21:16 pārāki bija Dūži, nosargājot Popes un Ventspils novada čempionu titulu, informē Ventspils novada sporta pasākumu organizators un sacensību galvenais tiesnesis Sandris Jankevičus. Komandā Pelntrauks spēlēja Toms Stupele, Kristaps Čavars, Verners Krūmiņš un Rūdolfs Punkstiņš.

Spēlē par 3. vietu tikās komandas Bardaks un Ingrīdas bērni, bet ar rezultātu 21:16 pārāki bija Bardaka spēlētāji Oskars Ozoliņš, Edgars Jakovļevs un Kristaps Kivilands, aiz sevis atstājot Danielu Bileskalnu, Rihardu Vašuku, Ernestu Cīruli un Frici Cīruli.

ARB Pope metienu konkursā par soda metienu uzvarētāju kļuva komandas Pelntrauks spēlētājs Toms Stupele, bet uzvarētāju komandas Dūži dalībnieks Jānis Zemels bija precīzākais no trīspunktu metienu līnijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: