Ventspils Mūzikas vidusskolā nav veikta kratīšana aizdomās par kukuļa pieņemšanu saistībā ar skolas jaunās ēkas atbilstības novērtēšanu ugunsdrošības prasībām, aģentūrai LETA skaidroja skolas direktors Andris Grigalis.

Iekšējās drošības birojs (IDB) aizdomās par kukuļa pieņemšanu saistībā ar Ventspils Mūzikas vidusskolas jaunās ēkas atbilstības novērtēšanu ugunsdrošības prasībām aizturējis četras Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigādes amatpersonas, tai skaitā abus brigādes komandiera vietniekus. Savukārt par iespējamu kukuļdošanu aizturēti pilnsabiedrības "Merks-Ostas celtnieks" pārstāvis un SIA "VPM Latvija" īpašnieks un darbinieks.

Grigalis stāstīja, ka Ventspils Mūzikas vidusskola patlaban strādā nomātās telpās, un tiesībsargājošo iestāžu darbinieki tajās nav bijuši. "Par jaunās Ventspils Mūzikas vidusskolas būvniecību ir atbildīga Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde "Komunālā pārvalde". Es katru trešdienu piedalos sanāksmēs par skolas būvniecības gaitu, taču tajās par šo faktu informācija nav sniegta. To es uzzinu tikai tagad no medijiem," sacīja Grigalis.

Saistītās ziņas:

Mūzikas skolas būvniecībā korupcijas skandāls

Komunālā pārvalde pieprasa VUGD veikt atkārtotu novērtējumu

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: