Pašmāju speciālists Igors Kļosovs apstiprināts par pilntiesīgu Latvijas futbola kluba "Ventspils" galveno treneri, informē vienība. Kļosovs kļuvis par 11.galveno treneri "Ventspils" kluba vēsturē.

Kļosovs, kuram ir 53 gadi, par "Ventspils" komandas pagaidu galveno treneri kļuva šī mēneša ievadā, kad no posteņa atkāpās Melnkalnes speciālists Dejans Vukičevičs. Tiesa, pēc treneru maiņas abos līdz šim aizvadītajos mačos kurzemnieki nav tikuši pie uzvarām - neizšķirts 1:1 pret "Jelgavu" un zaudējums ar 1:2 pret "Metta" futbolistiem.

"Ventspils" komanda nav uzvarējusi jau četrās spēlēs pēc kārtas.

"Apsveicam Igoru ar to, ka tagad viņš ir "Ventspils" galvenais treneris bez kaut kādām piebildēm. Stādīt priekšā šo treneri Latvijas futbola līdzjutējiem nav nepieciešams - tas ir pieredzējis speciālists, kurš daudzus gadus strādājis augstā līmenī. Tā ir gan Latvijas izlase, gan Latvijas klubi, kā arī bagāta starptautiska pieredze Maskavas "Spartakā" un augstāko divīziju klubos Azerbaidžānā un Moldovā," pauda "Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks.

"Saprotam, ka Kļosovs pārņēmis mūsu klubu ne tajā vienkāršākajā periodā, bet esam pārliecināti, ka šāds solis šobrīd loģisks. Viņš "Ventspilī" strādā otro gadu, brīnišķīgi zina futbolistus, zina mūsu prasības, kam ir liela nozīme. Nav laiks krist galējībās, svarīgi saglabāt vēsu galvu un ticēt izvēlētajam virzienam, un tad uzvaras noteikti atnāks," uzskata Butriks. "Nešaubos, ka sarežģītais periods, kurā nokļuvis klubs, tuvākajā laikā tiks pārvarēts. Kļosovam ir visas nepieciešamās kvalitātes tam, lai mūsu klubs atkal sāktu uzvarēt un atgrieztos tajās pozīcijās, kurās ir pieradis atrasties."

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: