Lietuvas pilsētā Alītā notika Eiropas kauss soļošanā, kurā Latvijas izlases sastāvā tika iekļauti arī Ventspils olimpiskās vienības sportisti Arnis Rumbenieks un Ruslans Smolonskis.

Abi mūsu sportisti izpildīja šī gada pasaules čempionāta normatīvu 50 kilometru soļošanā, kas ir trīs stundas un 59 minūtes. Arnis Rumbenieks distanci veica trīs stundās 57 minūtēs un deviņās sekundēs, ieņemdams 12. vietu, savukārt Ruslans Smolonskis ar trim stundām 58 minūtēm un 35 sekundēm ieņēma 18.vietu. Abiem sportistiem šie arī ir jauni personīgie rekordi.

Sacensībās piedalījās 256 soļotāji – 139 vīrieši un 117 sievietes – no 29 valstīm. Par sacensību uzvarētāju kļuva francūzis Joans Dinīzs, kurš finišēja pēc trim stundām 37 minūtēm un 43 sekundēm.

Nedēļas nogalē Šanhajā jauno sezonu ar sacensībām šķēpmešanā atklāja Ventspils olimpiskās vienības sportiste Madara Palameika, kura piedalījās IAAF Dimanta līgas sacensībās. Madara sacensības noslēdza ceturtajā vietā, otrajā mēģinājumā sasniedzot savu sezonas labāko rezultātu - 62,45 m.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: