Grieķijas otrajā spēcīgākajā basketbola līgā trīs uzvaru sērija pārtrūkusi Toma Leimaņa pārstāvētajai komandai Koroivos, kas piedzīvoja minimālu zaudējumu viesos

Koroivos nenoturēja pirmajā puslaikā iekrāto desmit punktu pārsvaru (40:30) un ar rezultātu 74:75 viesos atzina Atēnu Psychikou pārākumu. Ventspils basketbolista rēķinā bija 16 punktu (3/8 2p., 1/8 3p., 7/7 sodi), piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles un divas piezīmes.

 

Koroivos ar 13 uzvarām 30 mačos A2 līgas regulāro čempionātu noslēdza 12. pozīcijā 16 komandu konkurencē. Līdz ar to Leimaņa komandai sezonas noslēgumā gaidāma cīņa par vietas saglabāšanu A2 līgā, bet četras labākās komandas jau sākušas cīnīties par ceļazīmi uz spēcīgāko turnīru. Toms līdz šim vidēji mačā laukumā pavadījies gandrīz 32 minūtes, kurās guvis 16,4 punktus, atdevis 4,8 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas un ir gan komandas labākais punktu guvējs, gan piespēlētājs. Līgā šajos rādītājos viņš ieņem, attiecīgi, piekto un astoto vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: